TEDxDelft 2013 | TEDxDelft Cinema 18 september 2013

,

PieterGuldemondDe weken naar TEDxDelft 2013 – Do try this at home –  tikken af…gelukkig hebben we de komende tijd veel leuke events op de rol staan voor iedereen om warm te lopen voor de grote dag. Woensdag 18 September 2013 maakt TEDxDelft Cinema een veelzijdige start met Pieter Guldemond in Filmhuis Lumen. Deze avond vertelt hij over zijn favoriete TED(x) momenten, films en talks en wat er nog meer ter tafel kom. Hij heeft genoeg om over te vertellen met de reizen naar verre bestemmingen die hij maakte, bezoeken aan bijna omvallende banken en een respectabel organisatie repertoire.  Ook zal de door hem gekozen speelfilm getoond worden. Dus ga er maar voor zitten, buiten is het toch herfstig. Lekker met een warme kop thee (of iets anders want in Lumen genoeg lekkernij) krijg je een goed gevulde avond waarin je verrast wordt, geniet en misschien zelfs wel iets opsteekt.