TEDxDelft 2013 | Vrijdag 18 oktober spelen Maartje & Kine “Vreemd Folk”

maarteampkine-01-credits-Astrid-Verhoef1-700x466U heeft bij TEDxDelft al kunnen genieten van Maartje & Kine. Hun nieuwe avondvullende voorstelling is opgenomen in het programma van Chaos aan de Schie zodat u vrijdag 18 oktober de kans krijgt om dit talentvolle muzikale duo opnieuw te bewonderen.

Maartje & Kine; ontwapenend en charmant, muzikaal hoogstaand en origineel, jong en ambitieus, lief en vilein, messcherp en grappig, energiek en indringend, blond en rood, Nederlands en Noors. Dat zijn Maartje & Kine!

Dit schreef de jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival over Maartje en Kine. ‘Hier staan twee dames die nergens bang voor zijn. Niet om harde noten te kraken, niet voor gemene tackles op de enkels. De combinatie Noorwegen-Houten neemt nergens een blad voor de mond en is op een hele fijne manier actueel.’ Zij spelen hun nieuwste voorstelling op 18 oktober bij Chaos aan de Schie.

Maartje de Boer en Kine Handlykken ontmoetten elkaar als achtergrondmuzikanten op een schip. U kunt ze al kennen van de Eindemaands op VARA HumorTV waar ze de actuele intermezzo’s verzorgden. In ‘Vreemd Folk’ zijn Maartje & Kine terug waar ze begonnen. Als muzikanten op een oud cruiseship, zingend ten onder. Op een podium vol met instrumenten spelen ze opzwepende klezmer, Ierse folk, Franse chansons, Argentijnse tango en klassieke muziek. Een muzikale cabaretvoorstelling met een aanstekelijk enthousiasme en scherpe teksten.

De voorstellingen zijn onderdeel van de Chaos aan de Schie, waar verrassing en het onverwachte hoog in het vaandel staan. Het Chaosprogramma doet daar vrolijk aan mee en loopt nog tot eind oktober. Het Chaosarrangement bestaande uit een 3-gangendiner + theaterkaart kost 45,= euro en losse kaarten zijn verkrijgbaar voor 15,= euro. De voorstelling begint om 21.00 uur. Locatie: Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272. Voor meer informatie kunt u terecht op:  http://www.chaosaandeschie.nl/Maartjeenkine.html