Al meer dan 25 jaar is TED voor velen internationaal een bekend begrip. Ooit begonnen als vierdaagse conferentie in Californië, is TED nu een wereldwijde non-profit organisatie die zich richt op ‘Ideas Worth Spreading’. Tijdens TED bijeenkomsten krijgt iedere spreker met een ‘Idea Worth Spreading’ maximaal 18 minuten om z’n idee te presenteren en om anderen te inspireren. En dit waanzinnige evenement komt op 23 december naar de schaatsbaan. Daar zijn we trots op!

Kerstgedachte

De opzet van de avond is anders dan de reguliere TED-bijeenkomsten. Geen live sprekers, maar video’s die de kerstgedachte ondersteunen. Rob Speekenbrink, initiator van TEDxDelft licht toe: ‘Bij het thema moet je denken aan oplossingen voor vrede, voedsel- en water problemen en oplossingen voor de bestrijding van ziektes. We laten TED video’s zien die een link hebben met het thema.’

De video’s zijn Nederlands ondertiteld en tussendoor is er voldoende tijd om met elkaar te discussiëren over de video’s, kennis en ideeën met elkaar te delen over hoe we samen de wereld beter kunnen maken.

Kom ook naar TEDxDelft on ice op 23 december! De bijeenkomst begint om 20.00 uur en is rond 22.00 uur afgelopen.